Frilans Finans – helppo tapa laskuttaa ilman omaa yritystä!

Terveys

Written by:

Frilans finansin palvelut tekevät laskuttamisesta ja kevytyrittäjyydestä erittäin helppoa ilman oman yrityksen perustamista sekä paperisotaa, joka oman yrityksen perustamiseen y-tunnuksen alle normaalisti vaatisi.

Keitä he ovat?

Frilans Finans on kansainvälinen laskutuspalvelu, joka on aloittanut toiminnan Ruotsissa vuonna 1999 ja sen on perustanut Stephen Schad. He ovat Pohjoismaiden johtavin laskutuspalvelu ja Frilans Finansin kautta on jo yli 50 000 yrittäjää laskuttanut asiakkaitaan. Ensimmäiset asiakkaat olivat muusikoita, nykyään heidän palvelujaan käyttävät asiakkaat lähes kaikilta aloilta monesta eri maasta.

Frilans Finans timiin kuuluu 32 ihmistä ja neljä eri osa-aluetta: asiakatuki, IT -osasto, talous ja markkinointi sekä yrityksen johto. Asiakastukea on tällä hetkellä saatavilla kolmella eri kielellä, suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi ja se koostuu 19:sta asiakaspalvelun edustajasta jotka ovat valmiina auttamaan ja neuvomaan sinua.

He tarjoavat asiakkailleen myös henkilökohtaista tukea sekä neuvontaa tarvittaessa. Voit ottaa yhteyttä kätevästi Frilans Finansin nettisivustojen kautta täyttämällä lomakkeen.

Pohjoismaiden lisäksi Frilans Finansilla on toimistoja muun muassa Englannissa, Hollannissa sekä Ranskassa.

Kevytyrittäjyys, mitä se on?

Kevytyrittäjyys tai toiselta nimeltään sateenvarjoyritys tarkoittaa itsensä työllistämistä. Se on erinomainen tapa testata omaa liikeideaa ja työskennellä joustavasti ilman y-tunnuksen tekoa ja sitä riskiä, mikä yrittäjyyteen kuuluu. Palvelu sopii myös erityisesti ihmisille, jotka tekevät keikka – ja sivutyötä työtä eri taholle samaan aikaan.

Kevytyrittäjä työllistää itse itsensä sopimalla asiakkaan kanssa työnkuvasta, hinnasta sekä työn aikatauluista.

Näin helposti se toimii

Ihan ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä sivulle. Tämän jälkeen sovit asiakkaasi kanssa työn hinnasta ja toimenkuvasta. Frilans Finans tarjoaa valmiita sopimuspohjia sekä palkkalaskuria helpottamaan hinnoittelua. Ennen toimeksiannon alkua sinun kannattaa tehdä työnaloitusilmoitus varmistaaksesi vakuutusten voimassaolon työn ajaksi.

Laskun luomisesta on tehty todella yksinkertaista, sinun tulee vain kirjautua sivullesi ja klikkaa “luo lasku” kohdasta. Sen jälkeen kun olet täyttänyt työhön liittyvät tiedot ja kaikki kulut Frilans Finans lähettää laskun asiakkaallesi.

Palkkasi saapuu noin viiden arkipäivän kuluessa, edellyttäen, että Frilans Finans on saanut toimeksiantosopimuksesi.

Miksi sinun tulisi valita juuri Frilans Finans?

Frilans Finans tarkistaa ja laskee palkkasi puolestasi, näin säästyt kaikelta paperityöltä! Heidän kauttaan voit laskuttaa niin pientä keikkaa kuin myös isompia toimeksiantoja.

Kevytyrittäjänä saat Frilans Finansilta myös tapaturmavakuutuksen sekä kuulut heidän yrityksensä vastuuvakuutuksen piiriin. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia erilaisten vakuutusten hankkimisesta.

Frilans Finansilla et joudu maksamaan minkäänlaisia aloituskuluja, vaan palvelumaksut veloitetaan laskutettavasta summasta. Tämä on erittäin kätevä tapa testata omaa liikeideaa ja sopii ihmisille, jotka haluavat kokeilla yrittäjyyttä, mutta ovat ehkä peloissaan sen tuomista kuluista, kuten lainoista sekä muista luvista ja paperityöstä jota yrityksen perustaminen vaatii.

Mikäli olet suunnittelemassa muuttoa esimerkiksi toiseen Pohjoismaahan Frilans Finans auttaa sinua ja antaa neuvoja tulevaa koitostasi varten. Voit myös lähteä esimerkiksi Thaimaan aurinkoon nauttimaan elämästä ja toteuttamaan kevytyrittäjyyttä sieltä käsin.

Frilans Finansin visio on halu auttaa ja mahdollistaa kevytyrittäjiä käyttämään hyväksi heidän luovuuttaan ja energiaa siihen asiaan, missä he ovat hyviä ilman vero-, perintä tai vakuutushuolia.

lookout