Näin unta elämästä

Dokumenttielokuva – ohjaajat Jukka Kärkkäinen  ja Sini Liimatainen © Mouka Filmi, Alias Film, Auto Images, Film i Skåne

DOKUMENTTIELOKUVA ITSEMURHASTA

”Kun puhutaan itsemurhasta, puhutaan elämästä, ei kuolemasta.” – Maiju

Joka päivä keskimäärin kaksi suomalaista tekee itsemurhan. Yksi heistä oli 26-vuotias Aleksi. Näin unta elämästä seuraa nuoren miehen matkaa lapsuudesta kohti mielenterveyden järkkymistä ja lopulta itsemurhaa. Tositapahtumiin perustuvaa Aleksin tarinaa tukevat kuuden ihmisen henkilökohtaiset kokemukset itsemurhasta: osa päähenkilöistä on kohdannut itsemurhan lähipiirissä, osalla on taustalla itsetuhoista käytöstä tai itsemurhayrityksiä. Jokainen heistä kertoo elokuvassa oman tarinansa. Itsemurha on suomalaisessa yhteiskunnassa edelleen tabu. Jukka Kärkkäisen ja Sini Liimataisen ohjaama dokumenttielokuva kertoo koskettavalla tavalla siitä, mitä itsemurhaan liittyy ja miten se vaikuttaa elämään – ja miten kaikesta voi selvitä. Tärkeintä on puhua ja tulla kuulluksi.

Elokuvan sivut Facebookissa.

Tilaa DVD:

Voit tilata “Näin unta elämästä” DVD:n postiennakko-, PayPal- tai luottokorttiostona.

POSTIENNAKKO (vain Suomessa): Lähetä sähköposti otsikolla “Näin unta elämästä DVD” osoitteeseen mouka@mouka.fi. Kirjoita viestiin tilattavien DVD-levyjen määrä, koko nimesi ja postiosoitteesi. Tilaus toimitetaan ilmoitettua osoitetta lähimpään postikonttoriin jossa se maksetaan noudon yhteydessä.

PAYPAL- / LUOTTOKORTTIMAKSU: tee tilaus alla olevan “Buy Now” -linkin kautta, ja maksa se joko PayPal-tunnuksella tai luottokortilla. Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen tai sitä lähimpään postikonttoriin.

Yhden levyn hinta on € 19,90 (sisältää postituskulut ja alv:n). Tekstitysvaihtoehdot: englanti, saksa, ruotsi.